Professionele bedrijfsfotografie verhoogt conversies

Als je druk bezig bent met het vernieuwen va de website van het bedrijf schieten er veel zaken door je hoofd. Welke content nemen we mee van de huidige site? Hoe verwerken we het logo en de kleuren in een herkenbaar maar vernieuwende identiteit? Moeten we nieuwe foto’s hebben?

Een goede foto verteld meer dan 1000 woorden

Een klassieker inderdaad en voor zo’n titel zijn woorden het geëigende communicatiemiddel. Tekst is ook cruciaal om mensen die jouw bedrijf nog niet kennen op je website te krijgen. Maar dan komt het: blijven ze dan ook nog even op de site en nemen ze contact op? Hier spelen foto’s een cruciale rol voor herkenning en bevestiging.

Welke bedrijfsfoto’s heb je nodig op je website?

  1. Bedrijfsfotografie. Bezoekers moeten een juiste indruk krijgen van het bedrijf om te bepalen of ze contact opnemen voor meer informatie. Denk hierbij aan foto’s van het bedrijfsproces, de productie, de logistiek en een foto vann het gebouw voor de contactpagina.
  2. Productfotografie. Natuurlijk is dit bij een webshop cruciaal, maar ook als het bedrijf niet oline verkoopt of als de producten custom-made zijn, of als het diensten verkoopt, moete ze een goede indruk krijgen van het soort product en de functionaliteit en kwaliteit ervan.
  3. Profielfoto’s. Met wie heb ik va doen? Wat voor soort mensen zijn het? Portretfoto’s zij essentieel voor de ‘over’ of ’team’ pagina. Alle digitale marketing ten spijt, uiteindelijk is het nog steeds peoples-business.

Professionele bedrijfsfotografie in de regio Zwolle

Fysieke locatie speelt nog steeds eenn belangrijke rol in de marketing (De ‘P’ van plaats in de marketing mix, weet je nog?). Ook grote internationale bedrijven zijn veelal lokaal begonnen. Het persoonlijke netwerk speelt hierin een rol maar ook de logistiek. Voor bedrijfsfotogafie, portretfotografie en productfotografie is de Zwolse fotograaf Studiovhf een veelzijdige potentiële partner voor de verdere professionalisering van je website. 

Daar waar bedrijfsfoto’s en profielfoto’s veelal op lokatie genomen worden, is de nabijheid van een fysieke fotostudio belangrijk voor productfotografie. Denk hierbij aan technische producten, meubelen, kleding en apparatuur. Studiovhf in de regio Zwolle helpt u graag!